Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

LED-Lysrör 150cm 840/4000K

99kr/st

298kr/st

Använd rabattkod: UNIVERSAL2020

LED-Lysrör med hög prestanda som passar både för armaturer med glimtändare eller för HF-armaturer (utan glimtändare).

Normalpris 298kr/st. Begränsat antal!

Få månadens specialerbjudande automatiskt via e-post

Fyll i din e-postadress nedan

Sänkt pris på Radium LED-Lysrör för HF!

Prisvärt LED-lysrör för HF-don. 

Ersätter ett 36W/840 eller 58W/840 lysrör.

LED-lysröret passar endast i armaturer som inte använder glimtändare, det vill säga med elektroniska don, såkallade HF-armaturer.

Sänkt pris på IP-65 LED Armatur

Prisvärd IP-65 LED-Armatur som passar bra i fuktiga och dammiga miljöer såsom garage, tillverkning, verkstäder. Nu till nedsatt pris!

Fler produkter på kampanj just nu...

Visar 1–10 av 14 resultat

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.

Kolla in vår video

Varför LED?

LED-tekniken har verkligen börjat få fotfäste på marknaden. Det var inte många år sedan man inte visste vad LED var och ett LED-lysrör kostade så mycket som 800 kr/st. LED-lampor och LED-lysrör är numera välkända produkter och allt fler börjar byta ut sina ljuskällor mot LED. Fördelarna är många. Stor energibesparing, längre brinntid, bättre ljus. Förbättrad brandsäkerhet är även en annan aspekt eftersom LED-ljuskällor inte alstrar värme på samma sätt som tidigare ljuskällor. Under de senaste åren har LED-lampor och LED-lysrör blivit allt bättre och billigare.

Ger ett fint ljus utan flimmer och UV-strålar
Perfekt till lager, produktion och verkstäder
Perfekt till kontor, korridorer och trappuppgångar
Lång livslängd så du slipper byta lamporna ofta

Vad gäller de tekniska framstegen så är det framförallt hur pass energieffektiv LED-ljuskällan är som har utvecklats. De senaste årens utveckling har resulterat i att man har fått ut mer ljus (mäts i lumen) i förhållandevis till energiförbrukningen (mäts i watt). Hur pass energieffektiv en ljuskälla är mäts i lumen per watt förkortat lm/W. Desto mer lumen per watt, desto mer energieffektiv är ljuskällan. Detta innebär naturligtvis även energibesparingar eftersom man inte behöver använda mer energi än nödvändigt för att få ut en viss mängd ljus.

Vilken ljuskälla ska jag välja?

Det finns just nu en uppsjö med olika alternativ av LED-Lysrör och LED-armaturer ute på marknaden och det kan ibland vara svårt att skilja på prestandan och därmed få en uppfattning om vilken produkt man bör välja. Här hittar du vår guide för LED-Lysrör och LED-Armaturer. Behöver du hjälp med val av ljuskälla är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi hjälper dig mer än gärna!

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Senaste från bloggen

Eller skicka ett meddelande,
så kontaktar vi dig.